Sarı-Kırmızı var mı dahası ♥
Müdavim
♥ Cinéma ♥
|
 |
« : 12 Aralık 2009, 19:10:53 » |
|
 Bu test fiziksel olarak nereli olduğunuzla ilgilenmiyor. Daha çok sizi bir yönle özdeşleştiriyor. Ruhunuzun güneşe karşı nasıl bir konum aldığını tespit etmeye çalışıyor. Elbette her birimiz bir yerlerde doğduk, kim bilir bambaşka yerlerde büyüdük ve yaşamaya devam ediyoruz. Ama kimi zaman aldığımız eğitim, kimi zaman kendimize örnek aldığımız insan, okumayı tercih ettiğimiz kitaplar derken değiştik. Bu test de şimdi, şu anda nereye ait olduğunuzu bulmaya çalışıyor… Dikkat: Testimiz bilimsel değer taşımaz, yönünüzü bize değil kutup yıldızına bakarak bulmaya çalışın… http://testyourself.tr.msn.com/iliskiler/yon/Start.aspx
|
|
|
|
|
|
''Tanrı Öldü.'' Nietzsche... ''Nietzsche öldü.'' Tanrı...
MsKé-ÇsL 

|
|
|
♥.♥
Moderatör
Müdavim
Ö. ^^
|
 |
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2009, 20:12:57 » |
|
Kuzey Kurallarını bildiğiniz bir dünyada yaşamak istiyorsunuz. Asosyal sayılmazsınız ama size yaklaşabilecek insanları uzun sınavlardan geçirdikten sonra seçmek istiyorsunuz. Bunun nedeni korkularınız değil. Bilakis, iş savaşma noktasında geldiğinde öylesine şövalyeliklere soyunuyorsunuz ki tüm dünya dilini ısırıyor. Oysa siz kendinizi yormak, zihninizi kirletmek istemiyorsunuz. Çekingenlikmiş gibi duran şey aslında bir tür özel hayat savunması. Her şeyi tam ve mükemmel yapıyorsunuz. Mesela kalbiniz âşık olacak kadar ısındığında alevleriniz tüm dünyayı ısıtıyor, nefret içinizi üşüttüğünde ise aynı dünya buz kesiliyor. Dilinizi anlayabilmek zaman alsa da, sizinle olmanın büyüsü varlığınızı sevdikleriniz için bir maceraya dönüştürüyor.
|
|
|
|
|
|
there's a whole in the world like a great black pit and the vermin of the world inhabit it and its morals aren't worth what a pin can spit..
* ß *
|
|
|
Özlem Sever
H@yalhané<3
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Aralık 2009, 22:00:15 » |
|
Batı
Batı maceraya, bilinmeze yolculuk demek. Bildiğiniz şeyler sizi sıkıyor, hep yeni, hep başka bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Ama bu sizi geleneklerin tuzağından da kurtaramıyor. Yeniyle eski arasındaki savaş bizatihi bedeninizde, zihninizde yaşanıyor. Yoruluyor, yıpranıyor ama hep sizin için en iyi olanı buluyorsunuz. Hiçbir şeyi kolay elde etmiyor, bu yüzden kolayca da vazgeçmiyorsunuz. Söz konusu kendi hisleriniz olduğunda başkalarını dinlemiyor, önemsemiyorsunuz. Bildiğinizden kolay şaşmıyor, sizinle aynı yöntemleri paylaşmayanları kendinizden uzak tutuyorsunuz. Lideri olmadığınız bir ortama girmiyorsunuz bile… Sizden korkanların ya da eleştirenlerin asıl arzusu ise sizin yerinizde olmak…
|
|
|
|
|
|
İyi ki varsın İyi ki sevmişim seni hem aldın hem çaldın helal helal sana İyi ki varsın İyi ki sevmişim seni hem aldın hem çaldın helal helal sana Yok istemem diyen gönlüm çöle bile razı şimdi Yanlış yola giden bendim lütfen dön gel
Ben yazdım kadere hüznü, perişanı Sonu gelmez yinede bitemez ümitler Ama yoksa bahçemin eski şanı Sebebi koparılan çiçekler
|
|
|
Sarı-Kırmızı var mı dahası ♥
Müdavim
♥ Cinéma ♥
|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Aralık 2009, 22:52:14 » |
|
DoğuGüneşin doğuşunu en erken siz görüyor, ışığını etrafınıza yansıtıyorsunuz. Hangi ortama girseniz bir ebeveyn gibi davranmaya başlıyorsunuz, üstelik diğerlerinin sizden büyük mü küçük mü olduklarına da bakmıyorsunuz. Olgunluğunuzun yaşınızla ilgisi yok, bin yılların birikimini genetiğinizde taşıyormuş gibisiniz. Dışarıdan bakanlar sizin gelenekçi ve eski kafalı olduğunuzu söylüyor olabilirler. Oysa siz bilgiyi hep sağlam kaynaklardan alıyor ve ayaklarınızın üzerinde durarak hayata geçiriyorsunuz. Hırslı değil ama intikamcısınız. Size insanlar ya büyük bir tutku ve saygıyla bağlanıyorlar ya da korkup uzağınızda duruyorlar. Sözün kısası gün ışığı kadar kadim bir kişiliğiniz var, kolayca da değişebileceğe benzemiyorsunuz…Doğru 
|
|
|
|
|
|
''Tanrı Öldü.'' Nietzsche... ''Nietzsche öldü.'' Tanrı...
MsKé-ÇsL 

|
|
|
Moderatör
Müdavim
U2 ♥
|
 |
« Yanıtla #4 : 13 Aralık 2009, 22:06:52 » |
|
DoğuGüneşin doğuşunu en erken siz görüyor, ışığını etrafınıza yansıtıyorsunuz. Hangi ortama girseniz bir ebeveyn gibi davranmaya başlıyorsunuz, üstelik diğerlerinin sizden büyük mü küçük mü olduklarına da bakmıyorsunuz. Olgunluğunuzun yaşınızla ilgisi yok, bin yılların birikimini genetiğinizde taşıyormuş gibisiniz. Dışarıdan bakanlar sizin gelenekçi ve eski kafalı olduğunuzu söylüyor olabilirler.Oysa siz bilgiyi hep sağlam kaynaklardan alıyor ve ayaklarınızın üzerinde durarak hayata geçiriyorsunuz. Hırslı değil ama intikamcısınız. Size insanlar ya büyük bir tutku ve saygıyla bağlanıyorlar ya da korkup uzağınızda duruyorlar. Sözün kısası gün ışığı kadar kadim bir kişiliğiniz var, kolayca da değişebileceğe benzemiyorsunuz… Heh aynı ben ya 
|
|
|
|
|
|
''Aşk émirdir tanrı'dan.. ve bén çırılçıplak bin itaat étten, kémikten, candan...''
* CémAdrian * ♥
|
|
|
-SaRa TancRedi-
Paylaşımcı
inşalla yareppim dinimiz amin :)
|
 |
« Yanıtla #5 : 13 Aralık 2009, 22:12:47 » |
|
Güney Sımsıcaksınız. Yerinizde duramıyor, sürekli hareket halinde olmak istiyorsunuz. Ama dünya o kadar büyük değil. Acaba başka gezegenleri mi deneseniz? Ama bulunduğunuz yer de o kadar güzel ki? Başka dünyalar biraz daha bekleyebilir. Kolay karar verebilen bir insan olduğunuz söylenemez. Çünkü aynı anda her şeye sahip olmak istiyorsunuz. Mesela terlemeden koşmanın bir yolunun neden bulunamadığına aklınız şaşıyor. Sizinle eğlenmek, yarenlik, dostluk etmek gibisi yok. Sizinle birlikte çalışmak biraz yorucu olabilir. Ama o kadar şanslı ve esnek bir insansınız ki her koşulda yaşayabilirsiniz. Kendinize zor, başkalarına kolaysınız. Sırlarınızı kolay paylaşmadığınız için kederli anlarınızda yalnız, öfkeli zamanlarda alev gibisiniz. Güney gibisiniz işte, sıcak ama uzak, hareketli ama tembel, şeffaf ama esrarengiz… Beni en iyi tanımlayan test gibi geldi bana  Beni tanıyanlar anlar heralde 
|
|
|
|
|
|
Aşka dair ne var ne yoksa... Al giderken... İşime yaramaz, bana yaramaz... Çünkü artık çok zor... Aşık olmak... Ama bir de olursam, bu son olucak... *
|
|
|
Özlem Sever
yirrim seni:)
|
 |
« Yanıtla #6 : 14 Aralık 2009, 12:52:54 » |
|
Kuzey Kurallarını bildiğiniz bir dünyada yaşamak istiyorsunuz. Asosyal sayılmazsınız ama size yaklaşabilecek insanları uzun sınavlardan geçirdikten sonra seçmek istiyorsunuz. Bunun nedeni korkularınız değil. Bilakis, iş savaşma noktasında geldiğinde öylesine şövalyeliklere soyunuyorsunuz ki tüm dünya dilini ısırıyor. Oysa siz kendinizi yormak, zihninizi kirletmek istemiyorsunuz. Çekingenlikmiş gibi duran şey aslında bir tür özel hayat savunması. Her şeyi tam ve mükemmel yapıyorsunuz. Mesela kalbiniz âşık olacak kadar ısındığında alevleriniz tüm dünyayı ısıtıyor, nefret içinizi üşüttüğünde ise aynı dünya buz kesiliyor. Dilinizi anlayabilmek zaman alsa da, sizinle olmanın büyüsü varlığınızı sevdikleriniz için bir maceraya dönüştürüyor.
|
|
|
|
|
|
Bir bulutum içine kapalı, Bir bulutum dokunsalar ağlayacak, 'Özlem'in içimde hüznümle boşalacak, Güneşimsin benim her günle doğan, Geceleri bana hayaller kurduran, İşte sensin Özlem ablam bunları bana yaşatan..!! =)
|
|
|
Özlemci
Dünya bir gündür, o da bugündür!
|
 |
« Yanıtla #7 : 30 Aralık 2009, 18:16:00 » |
|
Güney Sımsıcaksınız. Yerinizde duramıyor, sürekli hareket halinde olmak istiyorsunuz. Ama dünya o kadar büyük değil. Acaba başka gezegenleri mi deneseniz? Ama bulunduğunuz yer de o kadar güzel ki? Başka dünyalar biraz daha bekleyebilir. Kolay karar verebilen bir insan olduğunuz söylenemez. Çünkü aynı anda her şeye sahip olmak istiyorsunuz. Mesela terlemeden koşmanın bir yolunun neden bulunamadığına aklınız şaşıyor. Sizinle eğlenmek, yarenlik, dostluk etmek gibisi yok. Sizinle birlikte çalışmak biraz yorucu olabilir. Ama o kadar şanslı ve esnek bir insansınız ki her koşulda yaşayabilirsiniz. Kendinize zor, başkalarına kolaysınız. Sırlarınızı kolay paylaşmadığınız için kederli anlarınızda yalnız, öfkeli zamanlarda alev gibisiniz. Güney gibisiniz işte, sıcak ama uzak, hareketli ama tembel, şeffaf ama esrarengiz…
|
|
|
|
|
|
neyleyim ben sarı dediğinde lacivet demeyen sevgiliyi
|
|
|
Moderatör
Paylaşımcı
Şebnem Aşkı BambAŞKa..
|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Aralık 2009, 22:00:56 » |
|
Kuzey Kurallarını bildiğiniz bir dünyada yaşamak istiyorsunuz. Asosyal sayılmazsınız ama size yaklaşabilecek insanları uzun sınavlardan geçirdikten sonra seçmek istiyorsunuz. Bunun nedeni korkularınız değil. Bilakis, iş savaşma noktasında geldiğinde öylesine şövalyeliklere soyunuyorsunuz ki tüm dünya dilini ısırıyor. Oysa siz kendinizi yormak, zihninizi kirletmek istemiyorsunuz. Çekingenlikmiş gibi duran şey aslında bir tür özel hayat savunması. Her şeyi tam ve mükemmel yapıyorsunuz. Mesela kalbiniz âşık olacak kadar ısındığında alevleriniz tüm dünyayı ısıtıyor, nefret içinizi üşüttüğünde ise aynı dünya buz kesiliyor. Dilinizi anlayabilmek zaman alsa da, sizinle olmanın büyüsü varlığınızı sevdikleriniz için bir maceraya dönüştürüyor
|
|
|
|
|
|
Kalbimin topraklarına mezarlar kazdın Her birinin üstüne gökdelenler koydun Aklımın yapraklarını bir bir kopardın Binaların üst katlarına süslü teraslar yaptın
Geçer gider sandım Geçmedi gitti
Kurduğun bu mahalle Haritadan silindi..
Aklımın sokaklarını arar sorarken Kim bilir ben kaç kalp kırdım Zamanın istasyonunu trenler geçerken Kim bilir kaç kez kaçırdım..
|
|
|
Özlem Sever
|
 |
« Yanıtla #9 : 15 Mayıs 2010, 10:52:45 » |
|
Kuzey
Kurallarını bildiğiniz bir dünyada yaşamak istiyorsunuz. Asosyal sayılmazsınız ama size yaklaşabilecek insanları uzun sınavlardan geçirdikten sonra seçmek istiyorsunuz. Bunun nedeni korkularınız değil. Bilakis, iş savaşma noktasında geldiğinde öylesine şövalyeliklere soyunuyorsunuz ki tüm dünya dilini ısırıyor. Oysa siz kendinizi yormak, zihninizi kirletmek istemiyorsunuz. Çekingenlikmiş gibi duran şey aslında bir tür özel hayat savunması. Her şeyi tam ve mükemmel yapıyorsunuz. Mesela kalbiniz âşık olacak kadar ısındığında alevleriniz tüm dünyayı ısıtıyor, nefret içinizi üşüttüğünde ise aynı dünya buz kesiliyor. Dilinizi anlayabilmek zaman alsa da, sizinle olmanın büyüsü varlığınızı sevdikleriniz için bir maceraya dönüştürüyor. =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Özlem Hayranı
HayaT ßoş ÖzLém TürayLa Coş (v)
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Ağustos 2010, 14:13:52 » |
|
Kuzey
Kurallarını bildiğiniz bir dünyada yaşamak istiyorsunuz. Asosyal sayılmazsınız ama size yaklaşabilecek insanları uzun sınavlardan geçirdikten sonra seçmek istiyorsunuz. Bunun nedeni korkularınız değil. Bilakis, iş savaşma noktasında geldiğinde öylesine şövalyeliklere soyunuyorsunuz ki tüm dünya dilini ısırıyor. Oysa siz kendinizi yormak, zihninizi kirletmek istemiyorsunuz. Çekingenlikmiş gibi duran şey aslında bir tür özel hayat savunması. Her şeyi tam ve mükemmel yapıyorsunuz. Mesela kalbiniz âşık olacak kadar ısındığında alevleriniz tüm dünyayı ısıtıyor, nefret içinizi üşüttüğünde ise aynı dünya buz kesiliyor. Dilinizi anlayabilmek zaman alsa da, sizinle olmanın büyüsü varlığınızı sevdikleriniz için bir maceraya dönüştürüyor. =))
aynen bende kuzey çıktım
|
|
|
|
|
|
Ben böyle yürek görmedim! Böyle sevgi... "ÖzLém^Mm (v)<3 нαуαℓιм 3 кєℓιмє σ∂α şöуℓє; özι'м ƒσяυмα gєℓѕєηєє....-` ` héЯ ήé oLµЯSa oLsή βµ κaLβįm séήήLé dµЯsή. ` `BurCn♥Özi'm
|
|
|
Özlem Hayranı
|
 |
« Yanıtla #11 : Dün 02:59:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
Nazım Hikmet memleket memleket Nazım Hikmet
|
|
|
|